2013. szeptember 29., vasárnap

Kedves Csakacseles, olvasó! :-)

Elindult a tanév és az új szezon! :-) Kialakult a végleges órarend is valamint kapus és koordinációs képzéssel bővült repertoárunk! A rossz időjárás többé nem akadályozza felkészüléseinket, hiszen már fedett csarnokban tudunk edzeni egész évben, ami hatalmas és egyedül álló dolog, köszönet a szülőknek és az iskolának!!!  A Bozsik-tornákon is szépen teljesítünk karöltve a KISE csapatával!!! Elindultak a Diákolimpiai megmérettetések is, melyeket szintén nagyon jól vettünk egyből 3 győzelemmel indultunk! Az amatőr Bozsik tornákon is indulni fogunk az iskola színeiben! Nagy örömünkre szolgál a sok lelkes újoncunk is, akik nagy lehetőségeket és tehetségeket rejtenek magukban szemmel láthatólag!!!! Sportorvosi vizsgálataink is befejeződtek, szerencsére mindenki sportra alkalmas és egészséges:-)))

Rekreációs szakosztályunk horgászversenyen járt, melyről bővebben itt olvashattok! :-)
http://www.horgasz-zona.hu/cikkek/beszamolo_az_I_csakacsel_SE_HORGASZ_ZONA_kolyok_horgasznaprol

A CSAKACSEL SE. idén kölyök standdal vonul fel a Horgászshow-n, ahol a Horgasz-Zona Kft. csapatával bűntető rúgó bajnokságot rendezünk értékes horgász nyereményekért! Részleteket egy későbbi blog bejegyzésünkben írunk majd!

Ebben a szezonban is lesz Római edzőtábor, részleteket hamarosan közlünk! Előre láthatólag májusban lesz, ahogyan legutóbb is!

Addig is hajrá CSEL, minden új hírt és érdekességet igyekszünk megosztani veletek!

Üdv!

Adam/Peter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése